Frans Romijn over zijn ambities in de isolatiebouw
HomeContactSitemapStel in als favoriet
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Zoek op de website
Blog Home
Frans Romijn over zijn ambities in de isolatiebouw
Hoe denkt Frans Romijn over de isolatiebouw en welke ambities heeft hij in zijn taak als verkoopadviseur van Roma isolatiesystemen?
Gepost door Roma Nederland op 23 november 2016 12:20:08
Email dit artikel Email dit artikelTwitter TwitterFacebook FacebookLinkedIn LinkedIn
Tags: NOV2016
Frans Romijn 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Frans Romijn over zijn ambities in de isolatiebouw
 
Even voorstellen; zijn naam is Frans Romijn. Sinds 3 maanden is hij actief voor Roma isolatiesystemen als verkoopadviseur in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Zij werkervaring is grotendeels bouwtechnisch, waarvan de laatste 15 jaar in de elementenbouw, maar dan in prefab betonbouw wel te verstaan. De sandwichbouwmethode is voor hem niet per definitie vreemd. Maar geconditioneerd bouwen is toch wel een vak apart dat hij heel “verfrissend” vindt. Hij vertelt in deze blog zelf over zijn ervaringen in de eerste maanden.
 
  panelengevel-Horizontaal
 
Kunde en kennis
 
Toen ik bij Roma begon leerde ik producten, technieken en processen kennen die voor mij nieuw waren. De processen en gehanteerde termen als “foodcare” of “condensvrij bouwen” waren voor mij ook nieuw. Zij vergen een heel andere denkwijze.
 
Het brede scala aan producten en toepassingen is overweldigend.
Ik ben diep onder de indruk van de functionaliteit en kwaliteit van bijvoorbeeld de vriesdeuren. De techniek die we bij de geconditioneerde bouwmethode toepassen, is zo eenvoudig nog niet als dat het lijkt. Gelukkig sta ik er niet alleen voor en heb ik collega’s met 40 jaar kunde en kennis als rijkdom.
 
 
Het probleem is de uitdaging, oplossing is doen
 
Tijdens mijn loopbaan in de bouw heb ik uitgebreid kennis gemaakt met LEAN-bouwen en BIM, waarin processen en producten naadloos op elkaar aan dienen te sluiten. Mijn ambitie is dan ook om de behoefte van de klant te vertalen in passende maatwerk oplossingen. Dus benader ik elk werk en elke situatie als een uitdaging die een oplossing vereist.

Dit lukt gegarandeerd met de veelzijdigheid en flexibiliteit van Roma. Welk ander bedrijf produceert zelf en monteert zoveel schuif-, pendel- en draaideuren, kozijnen en zetwerk uit eigen fabriek? Daarbij kan ik ook rekenen op onze professionele montageploegen die mij betrekken bij de uitvoering van een project.

Graag neem ik u in een volgende blog mee op reis in het bouwproces van een prachtig werk.

Frans Romijn

 

COMMENTAAR

NIEUW COMMENTAAR
Naam
Email
Website URL (Optioneel)
Commentaar
Roma Blog
Het Roma blog behandelt alles dat te maken heeft met isolatiesysteembouw.
 

Inschrijven email
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er een nieuw artikel wordt gepubliceerd?
Meld u dan hier aan.
E-Mail

Blog Onderwerpen