Roma isolatiesystemen bouwt mee aan grootste bakkerij van Europa
HomeContactSitemapStel in als favoriet
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Zoek op de website
Blog Home
Roma isolatiesystemen bouwt mee aan grootste bakkerij van Europa
In een razend tempo 30.000 m˛ aan isolatiepanelen monteren en 75 deuren installeren
Gepost door Roma Nederland op 09 augustus 2016 15:34:53
Email dit artikel Email dit artikelTwitter TwitterFacebook FacebookLinkedIn LinkedIn
Tags: Augustus 2016
Roma isolatiesystemen bouwt mee aan grootste bakkerij van Europa.
 
In een razend tempo 30.000 m˛ aan isolatiepanelen monteren en 75 deuren installeren.
 
In Aalsmeer bouwt Roma al maanden gestaag verder aan de nieuwbouw van een industriële bakkerij voor Bakkersland. Op het Green Park verrijst een gebouw op een perceel met een oppervlakte van 60.000 m˛. Hiervan is 30.000 m˛ gehuurd door Bakkersland. Vastgoedfonds Montea richt de verhuurde ruimte in tot een industriële bakkerij die zal behoren tot een van de grootste in Europa.
 
In een video leggen het gerenommeerde vastgoedfonds Montea en bouwbedrijf Van de Ven uit hoe de samenwerking in dit project tot stand is gekomen. Het grote volume van dit project komt goed in beeld. https://www.youtube.com/watch?v=cJ7kwBTUU1A
 
De uitdaging bij dit project ligt in de planning. Projectleider Gaby Vermeulen: “De bedoeling is om een plafond, met een oppervlak van bijna 15.000 m˛, zo snel als mogelijk af te monteren. Andere bouwpartijen kunnen dan verder met de installatie van technische apparatuur boven het plafond. De samenwerking met andere bouwpartijen vergt flexibiliteit, inschattingsvermogen en veel overleg, We hebben het hier niet over een rechte doos maar over een bakkerij. Vele bouw- en installatietechnische bedrijven zijn tegelijk aan de slag om het werk in een snel tempo te realiseren. Voor hoofdaannemer bouwbedrijf Van de Ven is de planning in de coördinatie een prioriteit”.
 
Isolatiesysteembouw plafond
 
Een grote klus is bijvoorbeeld het technische plafond. Gaby Vermeulen: “In de voorbereidingsfase vergt dit een goede afstemming met de opdrachtgever en andere partijen, gezien het grote oppervlak en het aantal doorvoeren. In de bouwfase werken wij de sparingen voor doorvoeren netjes tot in detail af. Ook op letterlijk hoog niveau”.
 
Grote aantallen
 
Verder is het een project van de grote aantallen. Roma monteert in totaal ca. 30.000 m˛ isolatiesysteembouw, ook voor de narijskasten. Het aantal industriële deuren dat Roma produceert voor de geconditioneerde ruimten is bijna 75 stuks, allen uitgevoerd met foodcare-deurkozijn en dagkantafwerking. Het grootste deel van de te monteren isolatiepanelen zijn van het merk Huurre Iberica. Deze isolatiepanelen worden met behulp van een “cold storage” messing-groef vorm onderling aan elkaar verbonden en zijn voorzien van een polyesterlak coating.
 
 

COMMENTAAR

NIEUW COMMENTAAR
Naam
Email
Website URL (Optioneel)
Commentaar
Roma Blog
Het Roma blog behandelt alles dat te maken heeft met isolatiesysteembouw.
 

Inschrijven email
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er een nieuw artikel wordt gepubliceerd?
Meld u dan hier aan.
E-Mail

Blog Onderwerpen