Nieuwbouw Schmidt Zeevis Rotterdam opgeleverd
HomeContactSitemapStel in als favoriet
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Zoek op de website
Blog Home
Nieuwbouw Schmidt Zeevis Rotterdam opgeleverd
Hier was Koningin Maxima aanwezig voor de officiŽle openingsplechtigheid
Gepost door Roma Nederland op 14 december 2015 15:24:20
Email dit artikel Email dit artikelTwitter TwitterFacebook FacebookLinkedIn LinkedIn
Tags: December 2015, koelceldeuren, Nieuwbouw, productieruimte, Schmidt Zeevis, snijruimte, Vishandel, Visopslag
Koningin Maxima zet kroon op onze isolatiebouw
 
Maxima bezoekt Roma koelcelOnder grote belangstelling van pers en media is de nieuwe locatie van Schmidt Zeevis op dinsdag 8 december officieel in gebruik genomen door Koningin Maxima. De Rotterdamse viswinkel heeft nu de beschikking over 6000 m2 vloeroppervlak en een eigen vrieshuis voor opslag van vis en schaaldieren van over de hele wereld.
 
Markante isolatiebouw
 
Het gebouw ziet er uit als een schip dat is aangemeerd in de Spaanse Polder. Op 3 verdiepingen is het bouwconcept met Roma-isolatiepanelen en Roma-deuren toegepast in combinatie met projectspecifieke elementen. Commercieel directeur Paul Pallandt kijkt met een tevredenheid terug op het bouwproces: ďIn dit project zijn wij door de opdrachtgever op een positieve manier uitgedaagd om zeer specifieke Schmidt zeevis-isolatiepanelen-buitenwandwensen en ideeŽn te realiseren die de vorming van de eigen identiteit concreet maken. Dit heeft geleid tot een isolatiebouw met projectspecifieke elementen zoals de brug van het schip met boeiboord en maatwerk isolerende schuifdeuren voorzien van patrijspoorten en een eigen bedrijfslogo. Het was mooi om te zien hoe uit een smeltkroes van expertise en ervaren bouwpartijen iets tot stand komt. Ik vind het een state-of-art gebouw geworden dat gedetailleerd is tot in perfectie.Ē
 
Durf te dromen
 
Koningin Maxima Bezoekt productie schmidtzeevisIn de ontwerpfase is Schmidt Zeevis bijgestaan voor de isolatiebouw door de adviseurs Rinke Kortenbach, Martin Hoogendoorn en architect Nico Alsemgeest. De laatst genoemde verrichtte tevens directie over het project tijdens de bouwfase. Opdrachtgevers Jos van Vuren en Marcel van Breda van Schmidt Zeevis bleven van het begin tot aan de oplevering tot in de details betrokken bij het project. Tijdens de officiŽle opening spraken zij over hoe zij alle gebeurtenissen hebben ervaren. Nooit hadden zij durven dromen dat ze eigenaar zouden worden van de onderneming, laat staan dat ze deze nieuwbouw konden realiseren, die ook nog geopend zou worden door niemand minder dan Koningin Maxima. De boodschap die zij mee willen geven was dan ook: Durf te dromen.
 
Witte-ioslatiepanelen-van Roma-isolatiesystemen
Film: omgekeerde tewaterlating Schmidt zeevis Rotterdam https://vimeo.com/148120870
 
Zie ook aflevering van blauw bloed
(vanaf de 6:40ste minuut):
http://bit.ly/1UoCA25
 
Of kijk op rapportage van de telegraaf:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
COMMENTAAR

NIEUW COMMENTAAR
Naam
Email
Website URL (Optioneel)
Commentaar
Roma Blog
Het Roma blog behandelt alles dat te maken heeft met isolatiesysteembouw.
 

Inschrijven email
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er een nieuw artikel wordt gepubliceerd?
Meld u dan hier aan.
E-Mail

Blog Onderwerpen