Energiezuinige isolatiebouw voor de AGF
HomeContactSitemapStel in als favoriet
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Zoek op de website
Blog Home
Energiezuinige isolatiebouw voor de AGF
In de AGF-sector bouwt Roma isolatiesystemen aan nieuwbouw- en uitbreidingsprojecten bij Frankort & Koning, Top Fresh en Levarht.
Gepost door Roma Nederland op 27 oktober 2015 09:07:33
Email dit artikel Email dit artikelTwitter TwitterFacebook FacebookLinkedIn LinkedIn
Tags: Oktober 2015, ULO fruit bewaarcellen
Energiezuinige isolatiebouw voor de AGF
 

Frankort & Koning Venlo
     
Begin Tomaat oktober is Roma gestart met de nieuwbouw van Frankort & Koning op het Freshpark Venlo. In totaal realiseert Roma 12 geconditioneerde zones van 12 meter hoogte en een panelenplafond in de fustopslag. Frankort & Koning is geen onbekende voor Roma. Bijna 20 jaar geleden monteerde Roma ook haar wanden voor de bewaarspecialist van importfruit, die in dit project samenwerkt met investeerder Groep Heylen en aannemer Wijnen Bouw uit Horst.


 
Top FreshTop Fresh Kraggenburg
 
  
WortelsIn opdracht van Weever Bouw is Roma Isolatiesystemen gestart met de werkzaamheden voor de koel-, opslag- en verwerkingsruimten voor de nieuwbouw van Top Fresh. Het in handel, teelt en verwerking van wortelen gespecialiseerde bedrijf centraliseert haar activiteiten nu op 1 locatie op het voormalige Greenery-terrein in Kraggenburg.
In totaal levert en monteert Roma hier ca. 6.000 m2 panelenbouw, geheel volgens het energiezuinige foodcare-concept.
De technische ruimte gaat ook ingericht worden met Roma-bedrijfsdraaideuren.


 
LevarthLevarht De Kwakel   
    

Levarht opereert al jaren en wereldwijd in de AGF-handelssector met de slogan “Levarht, Your Source To Freshness”. Het bedrijf gaat uitbreiden met in totaal 7.000 vierkante meter magazijn en 19 extra laad- en losdocks. Het project bestaat uit twee fasen. In het voorjaar van 2016, zal Levarht de eerste 4.000 vierkante meter in gebruik nemen met 10 koelcellen, 8 laad- en losdocks en kantoorruimte. De koelcellen die Roma bouwt, zijn in te stellen op een multi-bewaartemperatuur om een verscheidenheid aan producten op te slaan. In 2016 staat een tweede bouwfase gepland op een oppervlak van 3.000 vierkante meter met 3 koelcellen en 11 laad- en losdocks.

In de eerste fase installeert Roma ook 10 stuks van haar bekende koelschuifdeuren type KSD/2010. De opdrachtgever ging bij de oriëntatie voor de deuren niet over een nacht ijs. Levarht heeft diverse bronnen geraadpleegd en referenties bezocht om zich ervan te verzekeren dat deze deuren het beste passen in de nieuwbouw.
 
 
 
COMMENTAAR

NIEUW COMMENTAAR
Naam
Email
Website URL (Optioneel)
Commentaar
Roma Blog
Het Roma blog behandelt alles dat te maken heeft met isolatiesysteembouw.
 

Inschrijven email
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er een nieuw artikel wordt gepubliceerd?
Meld u dan hier aan.
E-Mail

Blog Onderwerpen