Bart Hultermans over zijn ambities in de isolatiebouw
HomeContactSitemapStel in als favoriet
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Zoek op de website
Blog Home
Bart Hultermans over zijn ambities in de isolatiebouw
Wie is Bart Hultermans?
Gepost door Roma Nederland op 08 september 2015 16:26:54
Email dit artikel Email dit artikelTwitter TwitterFacebook FacebookLinkedIn LinkedIn
Tags: September 2015

Bart Hultermans over zijn ambities in de isolatiebouw

Bart HultermansEven voorstellen; mijn naam is Bart Hultermans. Ik ben als verkoopadviseur actief in Brabant, Limburg en in BelgiŽ. Ik ben nu 3 maanden in dienst bij Roma Isolatiesystemen. Hiervoor heb ik bij Valeres Industriebouw gewerkt. Ik dacht dat ik hierdoor al behoorlijk thuis was in de sandwichbouwmethode. Dat is dan misschien ook wel zo, maar op een andere manier. De geconditioneerde sandwichbouwmethode wijkt toch meer af van de reguliere dak- en gevelbeplating dan ik gewend was.
 
 
Specifieke bouw
Ik kreeg inzicht in een heel specifieke bouwmethodiek. Over termen als koudebrug vrij bouwen, condensvrij bouwen, aanschuimen, labyrint verbindingen heb ik in het verleden wel eens over gehoord. Maar nu krijgen deze een grotere betekenis voor mij. Het is een bouwmethodiek waar veel bij komt kijken en die me nieuwsgierig maakt.
 
Bart-HultermansAlles is Maatwerk
Als je het bouwplan uitdenkt, wil je dat alle bouwmaterialen ook goed toegepast worden. Dat het ook allemaal in tot in detail in elkaar past en werkt volgens plan. De kunst hierbij is om in gedachte het plan al te bouwen en 3-dimensionaal te zien. Vanuit onze eigen fabriek leveren wij alles op maat. Roma engineert en produceert deuren, kozijnen zetwerk en specials op projectspecificatie. Mijn ambitie is om de klantbehoefte in maatwerk te vertalen naar passende oplossingen. Gelukkig wordt ik hiervoor ook ondersteund door de bijna 40-jarige kennis en ervaring die in onze organisatie aanwezig is.
Een voorbeeld hiervan is een koelschuifdeur in combinatie met een hangbaan doorvoer voor karkassen in een vleesverwerkend bedrijf. Er zijn verschillende oplossingen; met een klapstuk, zwanenhals of onderbroken railsysteem. Hierover vertel ik u in mijn volgende blog graag meer.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Bart Hultermans
 
 

Roma bedrijfsbrochure

 

COMMENTAAR

NIEUW COMMENTAAR
Naam
Email
Website URL (Optioneel)
Commentaar
Roma Blog
Het Roma blog behandelt alles dat te maken heeft met isolatiesysteembouw.
 

Inschrijven email
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er een nieuw artikel wordt gepubliceerd?
Meld u dan hier aan.
E-Mail

Blog Onderwerpen