ULO-cellenbouw uitbreiding voor Fruitmasters
HomeContactSitemapStel in als favoriet
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Zoek op de website
Blog Home
ULO-cellenbouw uitbreiding voor Fruitmasters
Wat doet Roma Isolatiesystemen voor het masterplan van de fruittelerscoöperatie Koninklijke Fruitmasters in Geldermalsen?
Gepost door Roma Nederland op 07 juli 2015 13:34:44
Email dit artikel Email dit artikelTwitter TwitterFacebook FacebookLinkedIn LinkedIn
Tags: Juni 2015
Binnenkort start Roma Isolatiesystemen met de bouw van een nieuw ULO-cellenproject voor de Koninklijke Fruitmasters in Geldermalsen. Het project maakt deel uit van een masterplan voor uitbreiding en revitalisering van het onroerend goed van de grootste fruittelercoöperatie.

Masterplan
Aris BulkHet plan is mede ontwikkeld door Van Vliet Bouwmanagement met het oog op de lange termijn. Daarin is ook de ombouw van de koelinstallaties naar een ander koudemiddel en onderhoud van gebouwen meegenomen. Aris Bulk voert namens Van Vliet Bouwmanagement de regie en vertelt over de eerste fase: “De vervangende nieuwbouw van koelhuis 3-4 omvat een gedeeltelijke sloop van het bestaande koelhuis en de nieuwbouw van 25 ULO-cellen en renovatie van een aantal oude cellen”.

Van Vliet Bouwmanagement heeft een lange ervaring in de AGF en Food en is gespecialiseerd in bouwgerelateerde begeleidingstrajecten. Aris Bulk: “Door onze ervaring in te zetten kan een bouwproject ook partieel worden aanbesteed. Het voordeel hiervan is naar mijn ervaring, dat je als opdrachtgever en bouwdirectie direct contact hebt met en meer grip op de leverancier/bouwer. De leverancier krijgt zelf ook meer betrokkenheid bij het project”.

Kritische factor
Roma is geen onbekende op het terrein van de fruitveiling in de Betuwe waar het dertig jaar geleden ook al voor bouwde. Aris Bulk: “Wij hebben vertrouwen in de isolatietechnische aansluitdetails. Die zie je niet met het oog maar vormen wel de kritische factor bij de ULO-cellenbouw. Je wilt immers risico uitsluiten en hoge kwaliteit van bewaring op lange termijn borgen".

Ulo-cellen locatieZowel in de nieuwe cellen als in de te renoveren cellen komen gasdichte Roma-hefdeuren en schuifdeuren. Aris Bulk: “We brengen het onder bij één partij, wand én deur. Zo krijg je nooit discussie over verantwoordelijkheden bij klachten met betrekking tot de gasdichtheid. Bovendien zijn ze gebruiksvriendelijker. Tijdens de bouw is er wel eens een stevige discussie, maar toch werken we graag samen met Roma in de projecten. Roma durft de lat nog hoger te leggen bij het testen van de cellen. Er zijn maar weinig partijen in Nederland die dezelfde kwaliteit kunnen bieden en oplossingen voor problemen bieden die uiteindelijk naar tevredenheid zijn van alle betrokkenen”.

Wilt u weten hoe Roma Isolatiesystemen de cellen voor fruitbewaring bouwt? Vraag dan de bouwgids “Cellen voor fruitbewaring” aan. U krijgt inzicht in het bouwconcept en de besproken aansluitdetails.


 
COMMENTAAR

NIEUW COMMENTAAR
Naam
Email
Website URL (Optioneel)
Commentaar
Roma Blog
Het Roma blog behandelt alles dat te maken heeft met isolatiesysteembouw.
 

Inschrijven email
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er een nieuw artikel wordt gepubliceerd?
Meld u dan hier aan.
E-Mail

Blog Onderwerpen