Neem veilig werken mee in uw isolatiebouw ontwerp en budgettering!
HomeContactSitemapStel in als favoriet
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Zoek op de website
Blog Home
Neem veilig werken mee in uw isolatiebouw ontwerp en budgettering!
Veilige en verantwoorde koel- en vriescellen bouw verdient steeds meer prioriteit ten gunste van de laagste prijs.
Gepost door Roma Nederland op 23 april 2015 09:55:29
Email dit artikel Email dit artikelTwitter TwitterFacebook FacebookLinkedIn LinkedIn
Tags: April 2015, Veiligheid

Robert Veerdig Robert Veerdig verkoopadviseur bij Roma Nederland B.V.


Veilig werken staat bij fabrikanten in de foodsector steeds vaker bovenaan het lijstje van prioriteiten. Daarna komt pas de prijs en kwaliteit van geleverde producten en diensten. Toch is vooral nu de tijd waarin er een enorme focus op de laagste prijs wordt gelegd. FinanciŽle besparingen zijn aan de orde van de dag. Ook fabrikanten in de foodsector staan onder druk van de retailers. Deze prijsdruk wordt vaak doorberekend aan leveranciers.

veilige sandwichpanelenbouwAls bouwpartner in de foodsector wil je daar graag op inspelen echter zonder de aspecten prijs en kwaliteit uit het oog te verliezen. De aard en omvang van bouwprojecten bij fabrikanten in de foodsector vragen om extra aandacht als het gaat om veilig werken, hygiŽne, huisregels en een beperkte bouwtijd. Wanneer men rekening moet houden met een operationele fabriek, ontstaan er extra risicoís. De bereikbaarheid van en de arbeidsomstandigheden op een bouwplaats in een operationele fabriek bepalen voor een groot deel de risicoís en dus de bouwtijd en kosten.

In het ontwerp en een vooraf op te stellen bouwplanning zou er meer rekening gehouden moeten worden met het aspect veilig werken. Hierdoor zou het ontwerp, de bouwvolgorde en de looptijd van een bouwproject er wel eens anders kunnen uitzien en daarmee dus ook het kostenoverzicht.

Verder kan het van belang zijn om in het ontwerp ook de mogelijkheden voor het onderhoud aan koelcelwanden, sandwichpanelen plafonds en koeldeuren in de toekomst mee te nemen. Om te voorkomen dat de bouwende partijen in de uitvoerende fase vastlopen, is het zinvol om dit aspect vůůraf in te calculeren.

Zeker bij het beoordelen van offertes in een aanbestedingstraject komt er dan een andere volgorde van prioriteiten te liggen.

Veiligheid mag nooit en te nimmer ten koste gaan van de laagste prijs. Roma Isolatiesystemen voert een actief beleid om veilig gedrag en veilig werken te bevorderen. Ook bevorderen wij de beleving en het besef van veilig werken.

Roma Isolatiesystemen investeert in veilig werken, u toch ook ?

stel uw vraag hierCOMMENTAAR

NIEUW COMMENTAAR
Naam
Email
Website URL (Optioneel)
Commentaar
Roma Blog
Het Roma blog behandelt alles dat te maken heeft met isolatiesysteembouw.
 

Inschrijven email
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er een nieuw artikel wordt gepubliceerd?
Meld u dan hier aan.
E-Mail

Blog Onderwerpen