Slachterij Hutten kiest voor Roma Isolatiesystemen
HomeContactSitemapStel in als favoriet
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Zoek op de website
Blog Home
Slachterij Hutten kiest voor Roma Isolatiesystemen
Roma is volop aan de slag voor de nieuwe runderslachterij van Hutten in Heeten.
Gepost door Roma Nederland op 25 augustus 2014 15:44:51
Email dit artikel Email dit artikelTwitter TwitterFacebook FacebookLinkedIn LinkedIn
Tags: Augustus 2014, Nieuwbouw, Slachterij

Ontwerp-Hutten-in-HeetenRoma is volop aan de slag voor de nieuwe runderslachterij van Hutten in Heeten. Na een uitgebreide voorbereidings- en oriŽntatiefase heeft slachterij Hutten samen met bouwpartner Aan De Stegge in Twello ervoor gekozen om de werkzaamheden voor de isolatiebouw uit te besteden aan de sandwichpanelenbouwer uit Raamsdonksveer. Het bouwteam heeft bij de realisatie van het nieuwe pand in Heeten de ambitie om op diverse wijzen invulling te geven aan duurzaamheid. Dit zal onder meer meetbaar en inzichtelijk worden met het behalen van het BREEAM-excellent certificaat.

Roma Isolatiesystemen draagt natuurlijk ook bij aan de prestatiecriteria voor de duurzame nieuwbouw van Hutten. Adviseur Harm van Vemde heeft veel voorwerk gedaan om tot de beste prijs/kwaliteitsaanbieding te komen in de gunningsfase: "Met ons sandwichpanelen programma staan wij garant voor de verhoogde isolatiewaarden van dak en gevels. De toepassing van hoogwaardige materialen in combinatie met het hoge afwerkingsniveau is in dit project uniek. Op grootschalig niveau passen we een detaillering toe waarbij de bevestigingen uit het zicht blijven. Met onze prefabproducten en reductie van afval dragen wij bij aan een schone bouwmethodiek, het minimaliseren van energieverlies, de hoogst mogelijke foodcare afwerking en een lust voor het oog".

De sandwichpanelen- en deurenfabrikant zet bij het project van Hutten in Heeten haar totaalconcept in: tekenwerk- en engineering, productie- en zetwerk, montage, service en garantie. Alles uit 1 hand.

De Roma-panelen voor de gevels en de wanden zullen worden gefabriceerd en geleverd volgens het milieumanagement systeem dat is gecertificeerd conform de norm ISO-14001.

webcam-Hutten-in-HeetenKlik hier rechts op de afbeelding om webcambeelden te bekijken en de bouw te volgen.
 

 

 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
COMMENTAAR

NIEUW COMMENTAAR
Naam
Email
Website URL (Optioneel)
Commentaar
Roma Blog
Het Roma blog behandelt alles dat te maken heeft met isolatiesysteembouw.
 

Inschrijven email
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er een nieuw artikel wordt gepubliceerd?
Meld u dan hier aan.
E-Mail

Blog Onderwerpen